top of page

THE ZEN OF OFFICE POLITICS

O colecție în limba engleză

4 frames on gallery wall (1).jpg

Despre colecție

Paradoxul jocurilor politice de la birou constă în faptul că majoritatea persoanelor crede că nu le practică. De fapt, nimeni nu le practică, totuși ele prosperă și toată lumea știe că există. Aceasta se întâmplă nu numai din cauza reticenței noastre de a recunoaște că jucăm acest joc, ci și pentru că mulți dintre noi nu suntem conștienți de propriile intenții și acțiuni. Intenția joacă un rol crucial în jocurile politici dintr-un birou, deoarece ea dă forma motivațiilor din spatele comportamentului unei persoane. Când cineva face lobby pentru o promovare, intenția sa ar putea fi de a-și avansa cariera, dar acțiunile sale ar putea include sabotarea colegilor sau atribuirea meritului pentru munca altor persoane, ceea ce poate avea consecințe negative.

Conștientizarea și înțelegerea sunt, de asemenea, factori importanți în aceste jocuri politice, deoarece permit persoanelor să înțeleagă impactul acțiunilor lor asupra celorlalți. De exemplu, dacă cineva este conștient de propria sa tendință de a avea prejudecăți sau de a nu vedea anumite aspecte, poate lua măsuri pentru a le corecta și a evita luarea deciziilor care pot fi percepute ca fiind nedrepte sau discriminatorii. Similar, conștientizarea dinamicii puterii și a impactului potențial al acțiunilor lor asupra altora poate ajuta persoanele să navigheze mai eficient în mediul de lucru.

Prin intermediul cărții "The Zen of Office Politics: Cum să rămâi calm, încrezător și sănătos într-o junglă de dramă, competiție și emoji", veți fi ghidat printr-o serie de concepte și strategii care vă vor ajuta să decideți în mod conștient și strategic dacă, cum și când să vă implicați în jocurile de putere specifice mediului de birou. Fiecare e-book este conceput ca o lectură scurtă, ce poate fi parcursă într-un interval de timp cuprins între 30 de minute și o oră.

Colecția de e-book-uri din această serie cuprinde:

COLECȚIA THE ZEN OF OFFICE POLITICS

bottom of page