top of page
  • carmenkolcsar

Închidem un an, pornim un altul


La fiecare final de an sau început de an, petrecem câteva momente măcar punându-ne dorințe pentru viitor, dacă nu și reflectând asupra celor întâmplate. De multe ori, totuși, dorințele (sau rezoluțiile de Anul Nou) nu se îndeplinesc. Unele analize spun că 64% dintre rezoluții se uită până la sfârșitul primei luni din noul an. Motivele, deși variate și numeroase, nu sunt greu de înțeles:

- ne punem dorințe care nu sunt aliniate cu cei ce suntem la momentul acela, sperând doar la schimbări profunde fără a petrece timp, însă, să le înțelegem complexitatea și cât efort cer de fapt

- nu avem un plan, doar o dorință

- nu știm care sunt resursele pe care ne putem baza ca să le ducem la îndeplinire

- ne dorim schimbări majore, lucruri mari, fără a construi neapărat pe ceea ce facem deja bine

- nu alocăm timp pentru reflecție, analiză, introspecție

Vestea bună e că există o soluție: de mai bine de 10 ani cei de la yearcompass.com publică gratuit un caiet de lucru axat pe închiderea anului anterior și pornirea unuia nou, oferind modalități de a combate toate erorile menționate mai sus.

Puteți folosi individual caietul, dar și într-un grup de prieteni. Pentru că de pe yearcompass.com se ajunge un pic mai greu la caietele în limba română, le-am descărcat și adăugat aici.

Versiunea editabilă digital:

ro-RO-YearCompass-booklet-A4-fillable
.pdf
Descarcă PDF • 719KB

Versiunea printabilă:

ro-RO-YearCompass-booklet-A4-printable
.pdf
Descarcă PDF • 506KB

50 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page